Wednesday, June 2, 2010

Laju laju buaiku laju

Ni activity kami di waktu weekdays di Japan.
Maklumlah daddy busy bekerja.
Haruslah kami bergumbira berdua duaan.
Di Japan park dia memang cantik2
Bersih je buai,gelongsor etc etc.
Mia pun first time kut dapat main2 benda2 ni.
Kat Malaysia tak merasa.
Ok..enjoy the piccas


Gelongsor ni sangat comil.
Tiada di Malaysia.
Macam conveyor kat kilang saya dulu tau.

Buai shape banana.


Mommy yang teruja lebih dari anak.


First time naik buai.
Sangat happy.
Mommy dia hayun sambil nyanyi lagu ni.

"Pohon beringin langit terbentang"
"Laju laju buai ku laju..aku nak kahwin dengan anak raja"

Piccas can tell how happy my dotter is.
Sangat gembira.
Ketawa terbahak bahak.
Bila dia gembira,saya pun gembira.

4 comments:

  1. haha mommy mia!! tolong lah jgn buat pose mcm tu lagi ya. terguling yan tgk gambar siti & mia. u two had good times together, sgt cool!

    ReplyDelete