Sunday, December 6, 2009

Kembali berkilat

Tengokla tiles kat rumah saya telah berkilat kembali..heheh..dah lama tak kilat macam cermin rumah saya ni tau..EL ckp kena pakai spek hitam dalam rumah...nak tau rahsia kilat ni apa..taraaaa...

Sebab budak ini gembira melompat semasa saya mopping di rumah..heheh..suka suka..ada benda yang boleh buat dia busy ni..last weekend mmg saya 5S kaw kaw rumah saya yang semak samun itu..

Melompat sampai tak sedar stokin dah tercabut sebelah..hahahah..ok lah hop n pop ni..beza dgn jumperoo is dia taklah boleh lompat setinggi jumperoo..setakat lompat lompat manja boleh la..tapi nak compare dgn jumperoo pun takleh juga..jumperoo adalah 3x ganda price dia compare tu hop n pop ini..
25minit paling lama saya tinggalkan Mia dgn HopnPop ini..alhamdulillah ..the longest 'me' time that i had so far..tapi lepas tu dia pun boring dan start merengek2 manja minta di angkat..

Lunch tadi saya lunch date with Uderque n Bol dekat Oldtown Kopitiam..first time Mia jumpa dengan si hensem Aqil yang bam bam ini..tapi still tak de jodoh dgn Mawaddah lagi..hurmmm..

Aqil senyum sebijik muka ibu dia kan..dah last2 mulalah dua babies ini cranky sbb dah penat..Bol pun nak masuk kerja balik..oh ye thanks Uderque for the books and for the lunch ok..

5 comments:

  1. hahaha sudah ilang sebelah socks!!

    ReplyDelete
  2. amboiiii mia, mesti suka x henget dpt hop hop hop ! :)

    ReplyDelete
  3. comel jer mia dgn hop and pop dia.. should get one for aidan ni.. :)

    ReplyDelete