Monday, January 6, 2014

Welcome home baby 2014

Biasalah..orang dapat setahun sekali..
Haruslah gebang satu dunia..
Lainlah kalau dapat sebulan sekali..
Sure don't care punya nak bercerita.
 
This year 2014 gua ada new baby(kan gua dah cakap gua)
Wa tangkap leleh sama ini baby since last year lagi..
Wa cakap sama wa punya hati..sabra..sabra... sabar itu kan separuh dari iman ..So gua sabar aje..gua buat2 lupa..
 
Tapi nak dijadikan cerita En.Laling went to his dream come true trip to UK-London-Paris last week..
And gua apa lagi lah..terus sentap sesentapnya..
Gua tak mau benda lain..takmo kirim baju2 anak2 dah..
Sebab gua dah lama bersabar.
Hati gua panasss cannot tahan anymore
Apa jadi..apanak jadi pun suami gua mesti belikan.
Kalau tidak gua akan mengamuk..
ekekekek..
 
 
So and so..
Ini baby now otw balik Malaysia sama gua punya husband saat dan ketika ini.
Gua rasa berdebar debar skang ..
Gua rindu sama guna punya laling..tapi Gua punya debaran untuk merasmikan baby gua ni hahahaha..
 
(To cut the story short before gue merepek lagi panjang berjela..mari tgk baby gua yang jelitawan ini)
 
 
 
Gua nama kan dia Ms. Palermo aja..
Tapi gua nak panggil Ms. P aje..
 
 
 
Sesuai sangat kat untuk mengankut segala tok nenek anak2 gua punya barang sama laling gua punya mini ipad.
 
 
Gua jatuh chenta sama ini baby..sbb gua rasa (rasa je..lom try lagi)
Baby gua ni very praktikal untuk orang2 macam gua yang anak dua.
 
 



Gua berdoa semoga adek manis sama kakak manis takkan perdajalkan baby baru gua ini..
 
Walaupun adek manis sama kakak manis lagi berharga dari baby baru ni..
Tetapi kasih saying gua tidak berbelah bahagi terhadap dia.
 



Walaupun gua tahu.. dalam wallet gua ada less than rm50 ..gua tetap rasa stylo kalau gua bawak baby ni..
 
walaupun sambil mendukung adek manis teramat manis tu pun gua rasa no problem untuk kekal jelita bersama baby ini.
 

 
Lepas ni...baby baru 2014 ni pun gua boleh matchy-matchy kan dengan baby tua 2013..
Ms .Palermo bff dengan Ms.Speedy Gonzales..
 
 
Ok..Biol dah..


2 comments:

  1. hahaha ni mesti en laling takut nak balik ni kalau tak bawak balik sekali Ms P....cun la lu punya bag!

    ReplyDelete
  2. perghh miss P..best2..senang nak bawak sebab dia ada sling jugak kan.. practical and spacious utk ko..

    ReplyDelete