Monday, November 7, 2011

29th week and we look so orange

Dont we?



btw..happy raya korban to all.


Freezer dah full with stocks daging and tulang.


Stock boleh sampai raya haji tahun depan punya banyak.



Cantik tak oren dress ni..Suka sebab labuh sampai ke lantai.


Maklumlah tuan punya badan ni tinggi melampai.


Susah nak cari dress yang labuh2.


Skang ni saya banyak beli dress from my fren Lily.


Visit her sales blog here


Mostly warehouse,Asos,H&M, Mama licios, and etc.


Bag pun ada..macam2 ada.


Dia beli from UK tru her fren.


Mostly sales item kat oversea kat murah2.


Mana nak dapat dress from Warehouse price RM100+ kat sini.


Perut sudah macam bola rugby.


Love my second pregnancy.


Sbb punggung saya tak kembang macam dulu (maybe not yet)


Perut pun comel je tajam ke depan.


Betul lah kata org tua kan,perut tajam tu baby boy, perut bulat tu is baby girl.
Dont we look like twin in orange?

Mia bru lepas nangis, sbb nak pakai baju orange macam mommy.


Perbezaan pregnant no.1 and no.2.


Now..


1. Saya suka beli baju untuk diri sendiri.A.k.a suka melawa and perasan lawa.


2. Tak suka minum air masak macam dulu.Paling best suka gila minum air gas.


3. Perajin la sket nak kemas and masak compare to dulu.


4.Suka makan buah delima and air kelapa.


5. Minum susu kambing je skang ni.Pregnancy susu saya tak boleh nak telan.Bau pun tak boleh.



Semoga Allah permudahkan saya bersalin nanti.Dan semoga sempat saya mengambil peperiksaan final exam.Aminnnnn


11th more weeks to go.

1 comment:

  1. Tq tlg promote blog aku..labuh giler dress oren tu kan..

    ReplyDelete