Monday, September 5, 2011

Raya 2011 kami

Tahun ni raya di sebelah saya di KualaPilah N9.

So gembira lompat lompat.

But malam second raya dah balik Jitra.


Our Raya theme this year is torquisse color.

But Mia's kebaya tak match sangat sbb first time beli size 2y mmg match habis lah.

Balik rumah test kat dia tgk tak muat..kecik.

So kena tukar size 3y..but dah takde kaler torquisse..so amik jelah kaler yang lebih kurang.

Malas nak kuar duit beli baju lain..bukan murah lak tu.

Harga dah sama mcm baju mommy.


Baju saya tempah 5 month sebelum raya.

So malam nak balik kampung,saya mengetest di badan..adalah tidak muat ye.

Boleh masuk tapi takleh nak button.

sedih sangat2..nak beli baju lain macam malas..

So nak taknak,terpaksa otter sendiri..saya buka dart baju tu kat belakang.

Then boleh la..but still macam balut cempedak.

Daddy ckp takpe,pakai je.Lepas amik gambar pagi raya,tukar jubah hitam.

Ok..jom layan...



Pose gediks di cermin.
Menyiapkan anak tercinta.


Pose gediks mommy and daddy


Ini anak saya


5 orang cousins Mia.
Next year jadi 6 orang..ihiks.




Like mommy like dotter


Her favourite Kakak Pisya


One happy family...except for Mia yang super cranky pagi tu


Nak ambil gambar pun susah..

Maklumlah kena kejut bangun awal pagi.

Budak tak cukup tdo macam ni lah perangainya.

The only thing yang buatdia happy is balang2 kuih raya tu.

Orang bagi angpow pun dia buang.

Ajak pergi beraya pun dia ajak balik.

huhuhuhu

10 gambar je mampu saya upload today.

Later2 lah saya sambung part 2 pula k..

6 comments:

  1. sgt cun baju kebaya mia & of course mommy punye pun :-)

    ReplyDelete
  2. hehehe tahun ni tahun kebaya lah..e-ein pun berkebaya :)

    ReplyDelete
  3. alolo cute tul mia pakai kebaya!!

    ReplyDelete
  4. selamat hari raya siti & mia...siti jitra blh mana?sab pun raya jitra,dkt kmpung lama :)

    ReplyDelete