Tuesday, January 18, 2011

Pass with fying colors

First time nak upload video Mia kat sini.

She pass with flying colors the flash card set..walaupun pelat here and there..tapi mommy still nak bagi dia A++ boleh? heheheh..

Enjoice! (Abaikan suara mommy dia yang merdu bak si burung nuri itu..)

video

5 comments:

  1. mia celever nya..mommy pun rajin ajar, sbb tu mia cpt pandai. ni buat i rasa makin bersemangat nak ajar SN jugak :)

    ReplyDelete
  2. yatiey..thanks yatie..ni aktivity sebelum tido..tp diorang ni kejap je focus..past mula malas..u tgk yang last2 video ni,Mia dah start nak tidor2 pula bila i tanya..SN pun mesti clever juga..siap leh cakap nihon lagi nanti..jeles mak tau

    ReplyDelete
  3. betul tu..sometimes diorg ni ikut mood gak kan :) kalau tgh bersemangat tu ajar je la apa2 pun mmg dia ikut ..husna lak dia jenis huda sebut dia akan ulang sendiri 2-3 kali itu cara dia meningatkan sesuatu kut :)

    ReplyDelete
  4. hehe..comel lah husna..mesti pot pet bunyinya kan

    ReplyDelete