Monday, January 17, 2011

'aku oter'

Lepas kerja tadi saya bawak Mia ke paed untuk 18m jab..
End of this month Mia dah nak masuk 20m pun dah..huhu..

Last skali jab Mia lom pandai cakap lagi..but this time mulut dah bising..pot pet pot pet..
Sebab Mia kat rumah ada doctor set main main..so dia familar la dgn word doktor and injection..So before gerak tadi saya bagitau la..Doctor nak inject Mia..Mia nak tak..
So Mia dengan excitednya cakap nakk..heheheh...(Maybe dia ingat inject macam main2 doctor dengan saya)

Masuk bilik paed tu..timbang berat and ukur tinggi..
Berat still maintain at 12kg..tinggi dia dah 86cm..
Cun cun lah tu.paed pun tak ckp apa pun sebab berat tak naik..

Then buka seluar and pampers...doctor pun inject..
Maka terdengar jeritan yang amat shahdu selama 2sec..
Keluar je jarum tu..terus Mia cakap..nanak inject..
heheheh..

After pakai semua pampers and her pants..tahu Mia cakap apa kat doktor tu..
'Akuu oter' stand for 'thank you doctor'
hehehe..doctor tu tergelak and siap cakap 'eh..kena inject pun dapat thank you juga'
ekekekeke..lawah tul..

Malam ni asyik pegang bontot and ckp 'bon bon nya akit..oter inject'..
hahahaha..then cakap lagi..'oter nanak injek amore piss'...( Doc taknak inject some more please)..lawak sehh...

Pastu nampak je set doctor doctor..siap cakap 'ati oter'..(notty doctor)..
heheheh..sabar je lahh...

6 comments:

  1. alahaiiii.. comelnyer Mia! siap say tq yg tak tahan tuuuu..hahahha!

    ReplyDelete
  2. kann..very the bersopan santun pula

    ReplyDelete
  3. hahhahaha.. she such a darling la mia ni.. kalo i jadi doktor tu terus gomol kalo dpt tq from cute little patient.. :P

    ReplyDelete
  4. mia cakap banyak dah kan...nanti mia dtg jepun, leh ajar SN bg cakap banyak2 jugak :D

    ReplyDelete
  5. best la vocabs dia dah byk! way to go mia! :D

    ReplyDelete
  6. ezan..u gomol mia..i gomol marha and sarah pula..heheh

    yatiey..SN ajar mia cakap Nihon

    Nita..thank you babe..adzryl pun mesti leh cathing up punya nanti..

    ReplyDelete