Monday, December 13, 2010

Cantik ke?

Dah pukul 4am..saya masih belum tidor.

xcited ni sbb ada org bagi saya award cantik dan menarik ni..heheh..

'Lihatlah dunia!"..acecece..saya terima award ini dengan hati yang rendah diri..

Bak kata Mia..kecil tapak tangan,padang bola saya tadahkan..(wahh Mia sudah pandai berfalsampah gitu kan)

Thank you to Sara Ahmad Mommy Aidan for this award ya..really appreciate it..



Ok..bila accept award..kenalah jawab soklan..Jomsiee..



1.Apakah pandangan anda terhadap blog yang tag anda award ini?

CREATIVE!

Respect gila ok sama ini orang..apa sahaja yang disentuh pasti dbomb..

Macam macam yang Sara buat untuk Aidan..Kalau saya jadi Aidan pasti saya bangga..

Saya nak sangat buat utk Mia..contoh nya macam scrapt book..specialised rompers..tapiii saya ni memang hangat2 tahi lembu je kadang..Malas..Mia punya baby book sampai skarang tak habis lagi saya tulis..hhahaha..



Best sangat tengok hasil tangan mommy Sara for Aidan kat blog..

Rumah Sara yang sangat cantik..and shes glowing with her second baby too rite now..kalau dapat girl confirm pasni lagi macam2 Sara buat kut..hhehehe



Jumpa dia first time in March this year..my party planner..tapi tak jadi sbb dia ada family thingy..Tapi she gave me the ideas on how to this and that..Love her passion..love her smile..love her personality also..

Nanti i datang lepak2 rumah u yang superb itu ok..



2.Kenangan manis dalam hidup anda

Banyakkk sangat...one..on my wedding day la of kos..

second third forth fifth and the rest of kos la my baby Damia Zahra..the day she was born..her first step..the day she call me mommy..and the list goes on...bla bla..



3.Kenangan pahit dalam hidup anda

Terkurung dalam toilet dengan Mia for 2 hours..

hurmmm....let see...apa eh..

ok ..boleh tak ni.."i met someone in blogger circle..someone that i tot i can called her sahabat..and turn out dia budak sampah ok..."

Those memory me and her i dah put in recycle bin..still tak empty lagi recycle bin tu..tapi letak dalam folder kenangan pahit...

3. Apakah anda berpuas hati dengan kehidupan anda sekarang?

Manusia tidak pernah cukup..tidak pernah puas.
So seperti manusia biasa saya juga masih banyak yang mahu saya capai lagi..

Saya selalu berdoa agar dimurahkan lah rezeki saya dan EL..semoga dapat sempurnakan tanggungjawab kami kepada ibu bapa juga.

Saya juga berdoa agar di lembutkan hati saya untuk jadi isteri yang lebih baik.Sebab saya tahu saya ni kadang2 bermasalah juga dalam give give and take..and give and give in husband-wife relationship.

4.3 Impian anda yang belum tercapai
Bold

1. Saya nak kereta besar yang tinggi (boleh ke tulis tinggi?)

2. Saya mahu anak lelaki

3. Saya mahu pergi spa bersama EL...selalu saya pergi sorang2..

5.Tag 5 orang

Lina Mommy Aleesya -kerana saya tahu anda cool and loving mommy

Hanin Mommy Kyra - kerana saya respect kesabaran dan kekuatan kamu

Aira Mommy Zara -kerana kamu rock chic yang ganasss tapi muslimah sudah ..hahah

Yatiey chomel Mommy Baby SN -kerana saya sangan berharap dapat masukkan Mia satu nursery dengan SN di Nihon sana.

Elyn mommy Wafiq -kerana kamu sanggup membeli bike carrier yang mahal itu untuk anak di samping memecahkan lemak degill.

Fiza mommy Mia - kerana kamu duta Qdja yang mak loike..and juga sbb Nur yang cumil


Ok..kalau boleh saya nak tag semua orang..tapi sbb saya dah ngantuk..maka saya tag 6 sahaja..

8 comments:

  1. hihi tq beb. btw i lom beli pon carrier seat tu. last sunday seharian pi mencari kedai beskal!!! perghh beli tak jugak hahaha

    ReplyDelete
  2. blog kamu mmg nice siti suka baca

    ReplyDelete
  3. walaupun muslimah, boleh juga nk rock sekali sekala...hahaha...thanks babe!!..nnti i buat jugak!!

    ReplyDelete
  4. hehehe.. congrats siti.. berjaya gak habiskan jawab soalan2 ni.. at 4 am?? wahhhh! very proud of u, and thanks for the compliments, beb.. :)) kisses to your darling princess, yang dah pandai cakap tuh.. :))

    ReplyDelete
  5. babe, i duta ape? QDJA?apakah itu? hahahahahahahaha

    ReplyDelete
  6. i pun wonder... duta qdja tu apa? hihihi. well, blog kamu mmg informative lah pn siti! :D

    ReplyDelete
  7. thanks babe :) hanin dah received ur award....oh! hanin kuat? hahaha! im not as strong as you ;)

    kiss mia for me...hope to meet u soon...

    ReplyDelete