Thursday, November 4, 2010

Bad Habit turun temurun

Kamu semua tengok dan perhatikan semua gambar2 di bawah ye..
Sila cari persamaan...







Yesss..pandai..
Mia puny habit gigit jari telunjuk..
seriyes ok..Memang dah jadi habit dia skang.
Tahu tak dia dapat dari sape habit ni?
Ok..ngaku sekarang..
Mommy la..
Saya memang suka gigit jari kalau boring ,time drive..time tgk tv..
Agaknya Mia dah terikaut dah habit buruk saya ni.
Susah gila nak soh dia stop.
Sebab saya sendiri pun takleh stop.
Kadang2 tak sedar pun..saya dah gigit jari.
Hurmm..oklah happy holiday and happy Deepavali.
Saya akan ke Penang nanti..woot woot

9 comments:

  1. comey gak wat gaya gitu :) habit yg comey :) slmt bercuti..

    ReplyDelete
  2. wah habit pun ade turun temurun yek? hihi :D sampai besa ke siti?

    ReplyDelete
  3. tengs huda

    pinkerton..i marah dia gigit jari..tp i senderi pun gigit..susah kannn

    ReplyDelete
  4. so cute!

    mmg budak nie cepat sgt ikut ape kite buat so be careful with what you do & say mommy :-)

    happy holiday & have fun in Penang!

    ReplyDelete
  5. turun temurun ke?? haha comelll

    ReplyDelete
  6. bad habits die hard, ni lagi best, dia passing kat anak dia..ehehheheeh...

    ReplyDelete
  7. mmg mcm comel..dah la mmg mia ni comel
    tp tu lah kang dibiarkan
    dah besar pjg mcm tak elok lak

    ReplyDelete
  8. no more mummy's qalif aidan.. visit us at.. :

    http://thatcutelittleromper.blogspot.com/

    ReplyDelete