Sunday, October 31, 2010

Convo

Last week Saturday its GMI 16'th convocation.
So kami lecturer lecturer terbaekkk pun apa lagi amik berkat pakai robe.
Mia stay with daddy.
Saya balik at 1pm tgk anak saya berpampers sahaja tido sebelah daddy.
Bila tanya daddy apsal Mia tak pakai baju..EL cakap,Mia taknak..nangis2 taknak pakai baju
Hujan rahmat ok..elok2 time lecturer kena quee masuk hall.

Kami guru cemerlang.
Pose jangan tak pose..student tak nampak

Masa award for student cemerlang kan..
Air mata saya bergenang.
Student tu dah continue his study kat Dubai.
Yang amik award tu was his father.
From the father's dressing i know he is not from a rich or medium family.
Sedih gila..tapi i can see from his face what a proud father he is.
Dalam hati saya...saya berdoa..
Agar suatu hari nanti,saya dan EL akan duduk di hall and tengok our Mia amik award best student pula..
aminnnn.....


Kena tunggu about 600 candidates amik cert..gila kering ok duduk dalam tu.
So..senyap pose bersama...heheheh..


Habis convo..cepat2 saya balik rumah..
tak makan tak sempat amik gambar with student pun.
sudah missy missy kat budak bawah ni..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..


Tayang tucuk mommy..
study pandai pandai k..
Make us proud ok...
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..


This is Me..6years back..
UTM SKUDAI
kurus..cengkung..no double chin...sukaaa!

2 comments:

  1. miss the UTM moments..gossiping time..mamak time..jusco time..hehe

    ReplyDelete