Thursday, September 23, 2010

Ngeri

Harini saya tiada class petang,so macam berhajat untuk mengular.
Badan pun sakit2..penat2..muka pun agak kusam..
so saya decide untuk pergi facial and berurut.

Sms makcik urut..dia tak free pula.So change plan..dari nak urut tradisional melayu..
saya nak try lah Thai tradisional.
Ada kedai baru bukak kat Jalan Reko Thai refleksology nama kedai tu.
So very the gatal nak try.

Sampai je kat depan kedai tu..ada china lelaki gemuk pakai short tunggu.
Dia tanya saya mau urut ke..
saya cakap yes..(hati sudah berdebar di situ)
Masuk2 je kedai tu..2 org perempuan Thai dah bersedia untuk bawa saya ke bilik.
Tapi saya tanya lagi..ada pamplet tak..sebb saya nak pilih nak buat apa.
Dia cakap takde..ada 2 jenis je urut..
Satu urut kaki...rm45
satu lagi urut badan rm55..
Malas nak fikir panjang,saya cakap la..ok urut satu badan la.

Tempat dia macam spa thailand style la juga.
So saya masuk dalam bilik urut..pompuan thailand bagi saya short soh tukar.
Saya tanya nak bukak baju tak...dia cakap "no need"
Owhh baru saya tahu urut thai takyah pakai minyak.
Dia guna semua anggota badan dia untuk mengurut..termasuk tangan,kaki,siku and dagu..
Sakit gila i tell u..berderap derap dia letupkan tulang saya.
Dah macam kena wrestling pula rasa..

30 min later..saya dengar ada org masuk bilik sebelah..
bunyi suara lelaki..boleh tak lelaki tu tanya,urut batin berapa..
Bunyi cam perempuan melayu yang menjawab..rm190..
and lelaki tu agree...
masa tu juga saya dah cuakkkk gila..
apsal sini ada urut batin ni..
selalu saya boleh je tido time urut mengurut ni..tapi dis time very the cannot.
Saya tak dengar la bunyi pape pun.walaupun telinga saya cuba menangkap any bunyi from sebelah..
Tapi saya sangat pasti yang lelaki itu lelaki melayu and tukang urutnya adalah perempuan melayu.
Tukang urut saya mmg from Thailand..tak reti clakap melayu..asyik2 tanya "pain..pain?"..
sakit lah bodo..ko gun siku urut tulang belakang aku mmg la pain ...

Cuakk wei..macam mana kalau tetiba 999 datang terjah..
hah tak pasal2 saya masuk TV ..
masatu terasa cam arwah sosilawati pula..mesti dia ketakutan mcm saya juga bila berada dlm bilik yang super dim ini..

Habis je urut cepat2 saya g counter bayar and blah..
sumpah saya takkan pergi lagi tempat tu..sumpah wei..
saya terus balik rumah..mandi mandi semua..gelilah tido kat tempat yang ada servis urut batin ni..
rasa macam nak report kat pak polisi je..
Patutlah ada leleki gemuk cina tu tunggu depan kedai..bonzer rupanya..
Syukur saya selamat..

7 comments:

  1. i pon pernah kena gini. masa tu gi salon nak gunting rambut sepupu i. alih2 bila masuk, pintu kedai di kunci. pekerja semua seksi nak mampus. bila suruh gunting rambut, huduh gila. sepanjang kitorg kat dlm kedai tu, ramai lelaki masuk tapi x keluar2..tersu di baw ake bilik belakang. kitorg seram gila masa tu, macam2 doa di baca. bil abalik rumah, i cerita kat my uncle..then my uncle (polis) bgtau yang salon tu sebenarnya ada extra service dan memnag tgh di perhatikan polis huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. alahai dearie..awatlah pergi kedai yang tak bertauliah seperti ittew.. sib baik tak ada apa2... kalau tidak nyesal u... huhuhu next time hati hati kay..

    ReplyDelete
  3. mak ai,scary nye dengar! nasib baik u takde ape2 jadi. buatnye uncle depan tu yg urut. muahaha! tp mmg, kalo thai massage mmg sakit.

    ReplyDelete
  4. sungguh mengerikan..lain kali g spa org kite je, isk3..skang ni mcm2 jenis urut pun ade yer..

    ReplyDelete
  5. salam mama damia,kita nak share satu spa yg best, kakak tukang urut yg best. ats kedai tukang seksyen 4 tambahan, spa santai suri.

    ReplyDelete
  6. kene pandai pilih spa. dulu faiz pernah buat research pasal spa. so sejak die terkene minah urut naked depan die, i macam phobia je tau hahaha. nnt i buat entry pasal ni ek!! leh share dgn u.

    ReplyDelete