Wednesday, May 19, 2010

satu-satu

STICKY POST FOR MIA'S BEFDAY PARTY.
LEAVE YOUR EMAIL FOR THE INVITATION CARD.
THANKS
comel je title satu-satu itu..
lucky 11month kamu ya wahai anak..
weight in maybe dah close tu 10kg.
berat tulang..like mommy.

Baju daddy bought from Nippon land.
Boleh tak EL tak beli apa2 untuk saya.Dia cakap dia dah sponsor flight tiket.
So nanti sampai sana beli sendiri apa yang saya mahu.
sungguh tidak romantic itu orang.chett

At 11 month Mia dah boleh jalan2 jatuuh.
Tapi ikut suka hati dia.
Kalau dia ada mood baru mau tunjuk skills.
Kalau takde mood jangan harap dia nak jalan.
lazy bump ..bam bam dia berat kut.
Gigi still 7..besar2..jarang2..

Kalau jumpa remote TV/Aircond/kipas..mesti letak dekat telinga and say "eyyooo"

Tapi kalau jumpa handphone terus masuk dalam mulut..haihhh..

Cerdik sungguh anak bonda ini..

Dah kenal bird,fish,monkey,cat,dog and lipas..hahaha..

Rumah saya banyak lipas sbb tu Mia tahu lipas tu apa..hahaha..comel

Oh ye..saya mau jemput kalian2 semua ke birthday party Mia on 12th June.

Venue: My mikasa @Bangi.

Time:4pm-6pm.

Biasa2 aje partynya..my party planner ada hal pula..

So basically deco only by me yang sangatlah tidak creative ini ye.

So i would like to have your email address for the invitation card.

Thank you..

20 comments:

  1. cutie pie Mia!

    aamakkkk 12 June ker yang? sorryy sgtt tak dpt lah nak joint kot coz I balik kg during that time.. my cousin kawinnn... isk.. miss tuk jumpa ngan u & mia!

    ReplyDelete
  2. babe, are we invited? ecececehhhh... soklan i tu! hiks. :P well, email ku... anitaluv@gmail.com aight!! 12 june, mia's... 5 june, harriz's kan? 4 july, adzryl's plak tau! ;)

    ReplyDelete
  3. mia sgt comel...da besar lg comel...uhuhuuuh
    eh jemput sab jgk ke ekekeke,ambk je lar email sab nie criccochebby@gmail.com...if x de apa,insyallah...

    ReplyDelete
  4. waa..mia pun dh nak bzday sethn :) klu dekat nk je pegi..

    ReplyDelete
  5. eh dah baca... means dijemputlaa kan? nak pegi tapi malu... malu tapi mau... gediklaa pulak... nway, just email me, blubewwy[at]gmail.com

    ReplyDelete
  6. neena,
    tidak berjodohan lg kita nampak gayanya ni

    nits,
    ok,i dah letak dlm iltineray a must go party dah

    sab..datang tau

    huda,
    u kt mana..marilahhhh

    blubewwy..
    ur on my top vip list lagi taww..hehe

    ReplyDelete
  7. ok darling, i nak dtg...
    nak temukan mia dengan mia...hehehehehe....


    fizamior@yahoo.com

    jgn lupa party mia on the 19th june ekk... next weeknya datang rumah i pulak..hahahaha.....

    ReplyDelete
  8. olo 12 ari bulan xde kat kl la..kalo tak boleh jumpa mia..nanti mia 2 tahun aunty farah pergi ek..

    ReplyDelete
  9. sgt comel...da besar lg comel...uhuhuuuh

    ReplyDelete
  10. satu satu!! sooo cute...

    hiks kami di jemput ke??

    ReplyDelete
  11. eh i blk Msia masa tu..an i maybe ada kat area bangi..dgn tak malu nya nak mintak invitation buleh ke? hik3x

    dasar_chomeyl@yahoo.com

    ReplyDelete
  12. same with Knit, are we invited? heheee
    nak datang jugak!

    v_for_veena@yahoo.com

    ReplyDelete
  13. ala,tak dapek gi maybe masa tu balik kelantan..siti, i nak kirim fridge magnet dari jepun buleh tak?please2..

    ReplyDelete
  14. Siti, Nana nak join.. :)
    adiliahani@gmail.com
    Adoi, malu tapi mahu! ;)

    ReplyDelete
  15. Fiza..
    yes,bagi mia n mia berjodohan kali ni taw

    Fab Farah
    Alaaa..bila dapat jumpa u ni..

    Diari Hatiku..
    taknak join kah?jom lah

    Elyn
    Iyaa..kamu dan budak encem harus datang..bapaknya sekali ya..hahah

    ReplyDelete
  16. Yatiey,
    iyeerrr..bestnya..dapat jumpa org jauh ni..

    Wina..
    babab kang..jemput tau..harus n wajib daang

    Catlina,
    alaaa..bila la nak jumpa eein ni..ok..nanti i belikan ok

    Cik Nana..
    ngapein mau malu dong..saya jemput ikhlas ni..satu family datang ok..penting sekali si ensen saif itu harus bawa

    ReplyDelete
  17. Happy Mother's Day, buatmu....

    ReplyDelete
  18. i want an invite too. But i will come a bit late, pegi umah Mazia dulu.

    Email to elina.jani@biotechcorp.com.my

    Nak aku tolong apa2 tak?

    ReplyDelete
  19. Insyaallah nak dtg!

    break_free01@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. nak datang leh.ajak aku tak nih

    ReplyDelete