Tuesday, April 6, 2010

Daddy's Lil Princess

Mia's party planner gave Mia this cuteness crown for her to wear during the party..
But partynya adalah lagi 2 month to come..itupun kena tunggu daddy balik dulu...tapi crown dah ada yang patah here n there..hahah..sorry momma sara ahmad, i cannot control her teeth rite now..hahah..takpe..takpe nanti kita carik lain ok..hahah.

So if nyawa crown ni tak sempat sampai ke party ..njoy the piccas ok..(mommy tgh jakun guna camera baru katanya)..haha


"Am i pretty Mommy?"

"Yes Darl..ur my prettiest lil angel"

Jadi princess pun kna buat busyuk ke Mia?
p/s: parent saya ada di bangi sekarang..wahh sangat heaven ok dapat mkn masakan mak saya tiap hari..tapiii..tadi petang saya balik kerja tgk Mia tgh syok tdo atas pangku ayah saya.
saya tanyalah,nape tak tdokan mia kat bawah..ayah saya ckp klu tdo bawah,mia asyik terperanjat n kejap je tdo..tp klu berpangku laaaamaaaa dia tdo ok..
Habislah saya bila uwan n atok Mia balik kampung nanti..dahlah Mia ni memang budakmanja..kena jaga ngan atok uwan..lagi lagi tambah manja n ngada2 tau..

11 comments:

  1. hehe..cute je muka lil princess ni :) muka busyuk tu paling cute :) mcm husna, pun gitu if terbiasa tido berpangku time atok nenek dia ada..bile diorg blk..jenuh umminye nk tido kan :)

    ReplyDelete
  2. pandainya dia main mimik muke...geram je tengok.hehe

    ReplyDelete
  3. cantik crown tu!!! aunty nk pinjam bule?? hehehe

    ReplyDelete
  4. princess mia!!! so cute ok...

    ReplyDelete
  5. comey nye mia...gerammm bile tgk dia buat muke notty tue...

    ReplyDelete
  6. Mia saje je nak manja2 dgn granny dia sementara diorg ada dengan dia hehe

    ReplyDelete
  7. weeeeeeeeeeeee...... memang mia sgt2 chomel!! geram tol tengok dia!

    ReplyDelete
  8. cantik nyer princess nie ;)

    manja lah puas2 nnt uwan n atok balik kg xdapat manja dah.. tp siaplah mommy..hehehe

    ReplyDelete
  9. cutenye dia! :)
    aah tulaa mcm syndrome kan,
    nadhrah n aqilah pun sgt manja dgn tok, mek n opah diorg..
    dh brp btg gigi dh dia? aqilah dh 2.. sgt gerams tgk baby yg br tumbuh gigi..

    ReplyDelete