Tuesday, February 9, 2010

Our Babymoon

Are we there yet mommy?

Yes darling..dah sampai pun..

Mia first boot..chomel kan kan..i loike sangat2 kat boot ni


Yeeehaaaaa...dah sampai.ye ye dah sampai..but where r we mommy?>

Dekat je kami berbabymoon..bukan ke London atau ke Paris..dapat feel sejuk sket2 cam dat place pun boleh la..hahaha..so we r staying at First World Hotel..konon2 amik yang room with view..tapi nampak kabus je..apa pun nan ado..hahaha

Malam2 tu jalan2 kat area hotel ni lah..dah dekat dengan CNY kan..so mestilah deco2 pun ala2 rimau dan dragon gitu..

Tak kelip2 mata Mia tgk all the lamps hanging kat syiling..

Malam tu juga we all jalan2 kat Taman Bunga Hotel ni..sejuk gila..tak sila malam tu temperature dia 13degree kut..tgk je la gambar atas ni..berkabus..hidung mata Mia dah merah2 sebab sejuk..

Mia eyeing the flower..bunga apa tah ni..tak tahan la dok luar..sejuk sangat..sian cik Mia menggigil walaupun dah pakai Pink sweater neh

Aksi menggomol oleh Mommy


Gomol gomol lagi..eii..geram

The next day depan Theme Park...and we all takmasuk pun..sebab ada 6 games close..including selero shot tu..hahah..(alaaa..kalau masuk pun macam mommy berani main pun..selisih malaikat 44 saya nak naik benda2 tinggi2 tu)

My darling Mia yang tak sihat sangat haritu..batuk..tapi still happy

Daddy taknak masuk ke?jomm la masu..macam best je dalam tu?
Next time la ..boringla..banyak gila games close for maintenance..plus Mia macam leh main pape pun kalau masuk kan..

After check out,we all singgah kat strawberry park pula..heheh..dah abis saya makan sorang2..so jangan mintak ok..

Self pick up ..100g RM8..minah n mamat2 Iran/Arab beria tau diorang petik..kami tak pun..
beli yang dah siap petik 300g baru rm15..hahah..so cheapscate kan

Best kan jalan2 bawak baby cenggni

Baru saya perasan,satu keping ni jelan gambar kami bertiga..yang lain kalau bukan Mia alone,Mia wif daddy or Mia wif mommy..hehehe..itupun gambar ni slack gila..Sebab daddy senyum kambing..Mommy dah cantik dah ..hahahah

Jangan petik sayang..kang tak pasal cina tu charge mommy kang..tengok je tau

Geram betul tengok strawberry ni..rasa macam nak tanam kat depan rumah je..best lah datang sini jalan2..tak panas ..sejuk jee.....next babymoon insyaalah di Cameron highland or di Pulau Sibu Johor..cant wait..

8 comments:

  1. uwaaaaaa..mommy ni buat I sedih la :-(
    u know why..huhuhu

    p/s ; mesti best kan peluk mia time sejuk² tu? hehehe

    ReplyDelete
  2. jalan2 ni mmg besh..i loike...

    ReplyDelete
  3. bestnya.. xpenah bwk aleesya gi tempat sejuk lg.. heheh... comel la gambar ct ngan mia kat strawberry park tu.. i suka!

    ReplyDelete
  4. awwwww... u know what babe? bila i tgk pixs mia dekat ngan strawberry tu, u tau i nampak cam apa?? cam STRAWBERRY CHEESECAKE punya character tu!! serious!! sgt sama! sooo comelll... geram i tgk mia! kisses to mia okeh! ;)

    btw, *ahem* dah babymoon tu.. jeng jeng jeng.. ada apa2 ke?? i gi babymoon sekali jer masa pregnant dulu. hikk. btw, nak bwk adzryl gi tmpt sejuk2 gakkkkk! :D

    ReplyDelete
  5. mia so cute!!!!! macam strawberry jugak!!!! wahahahaha..... cantik la boot mia tu... budak kecik pun ade boot jugak ekkk... cute sgt!!!
    semua yg tentang mia cute la senang citer...wahahahaha....

    ehem2...mummy mia pun gorjes jugak.. ;D

    ReplyDelete
  6. mia so cheeky & cute little girl... geram!!!!

    best nya mia dah g tempat2 sejuk ni...macam happening je genting skrg ni ek.. nak kena try la.. huhuuhu....

    ReplyDelete
  7. btol kata nita, mcm strawberry shortcake.so cute!

    bestnyer genting.i always love genting. :)

    ReplyDelete