Saturday, January 9, 2010

Tahukah anda

U ols tahu tak gossip pasal Syed Muzaffar?
saya haritu jumpa dengan kawan2 doctor saya..then tetiba diorang dok sembang pasal doctor ensem ni..
Tak tahu lah citer ni dah basi ke tak..tapi saya just tahu pasal ni..
Yang angkasawan kita ni accelinya gay..boyfren dia chef zam tak silap..
chef yang gemuk tulah..diorang even share restaurant Rebung together..
Love is blind kan kan..

Doc Helina yang zasss ni sekadar cover line diorang je..yelah both of them (dr muzaffar n chef) well known kan.so they need someone to cover their story.

Doc Helina mmg truly inlove with syed Muzaffar ni..she know about his lover punya lover lagi..
but love punya pasal she accept it..omigosh..

Sayang punya pasal dia sanggup jadi pak turut..hurmm...i admit la syed muzaffar mmg hensem..but not my taste la hensem version jambu ni..heheh..

Tapi kan if i were singgle at the age of 32..and ada bestfren gay macam syed muzaffar ni..i pun sanggup kut..hahahah..what say you peep?

Haritu i ada bloghop and jumpa gambar tunang diorang..Doc Helina very the chantek with a white gown..tapi dalam hati tuhan saja yang tahu kut...

3 comments:

  1. ye ke? i ada gak bc gossip ni tp i hrp x btul la. plus, klu btul i hrp wife dia leh ubah dia nanti

    ReplyDelete
  2. tula, tapi i ada kenal 2 org gay pastu berubah, kawen n ada anak da.hehehe.

    mintak2 dia pon berubah la kan.huhu.

    ReplyDelete
  3. fitnah je tu..ape pun kita perlu bersangka baik sesama Islam..maybe ade orang dengki kot kat mereka berdua ni..yelah..mcm Prince bertemu cinderellanya..dulu2 time dato' siti n dato' k pun org dok bwk mulut mcm2.....

    ReplyDelete