Friday, August 14, 2009

The last man standing akhirnya tumpas juga..

uhuhkuhukk..
akhirnya..my darlin mia kena flu jugak.
all 4 babies in that room is with flu now..
poor my darlin Mia..luckily shes such a clever gal..
with her blocking nose..shes open her mouth to breath..hhehehe..




On ye happy belated second month befday cik mia sayang..dah besar dah anak mommy kan..order kapkek to celebrate her b efday with daddy..mcm mana nak kurus ni..


We went to paed today to get her 2nd month jap..
guess what..my dotter now is 6kg already..
makin menembam bam bam dia skang
newborn 3.3kg
1st month 4.7kg
2nd month 6kg..
She doesnt look dat fat or bulat at all with that weight.
mb sebab dia tinggi..berat tulang..


Its Friday nite already..tunggu citer Nur Kasih..best kan dat story..
benci gila dgn adik Nur yang busy body tu..suka kat adam..tapi cam lagi suka kat abang aidil boleh tak..

10 comments:

  1. salam..baby mia kusss semangatnyeeeee!baby e-ein masa umur 2 bulan baru 4 kg lebih tak silap...hehe minat nur kasih ye..sy minat gak tapi tgk sekali sekala jek..maknanye watak sarah tu berjaya la coz buat u tak suke dia hihihi...

    ReplyDelete
  2. sy pon ske citer nur kasih tu..x miss tgk!!
    si sarah tu dah tahap busuk hati dh tu..

    ReplyDelete
  3. catlina..dia tak nampak sgt semangat mcm e-ein pun..mb sbb dia tinggi..

    mama qaseh..
    saya hope ending citer tu nur nak balik dgn adam

    ReplyDelete
  4. mia dh tumpas..'?adeh dehhh..tian dia...xpe..dia kuat, dia leh lawan je flu bug tu!! sama cm harriz, newborn 3.3kg..tp dkrg dh 2mnths plus dia 6kg...hehee..leh geng dgn harriz eh! =) muaxx

    ReplyDelete
  5. salam...sy tak terima email u..leh send semula tak..maybe salah taip email add..

    send ke sini k..

    catlina7@yahoo.com

    tq ;)

    ReplyDelete
  6. bam bam nye mia!!!

    gerammmmmmm:)

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. of coz, baby mia will be just fine kan mia kan? still didn't get a chance to meet her in person, one day insyaAllah ya siti :)

    a birthday celebration every month? baby mia must be so lucky :) tp yan confuse sket..cupcakes for mia? hmmmm..more for the parents i guess ;) *wink *wink

    nur kasih? best juga. yan pun cam glued dgn cite tu..yan suka arahan kabir bhatia..and of course, yasmin ahmad's too :)

    ReplyDelete
  9. yan..taklah everymonth celebrate befday dia pun..mommy dia yang mengidam nak makan cup cakes sebenarnya..hahaha..

    ReplyDelete